FTSO MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI.

Haber Tarihi: 17.03.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yılda iki kez düzenlenen Meslek Komiteleri  Müşterek Toplantılarından ilki 15.03.2014 tarihinde Boğaziçi, Restoran'da  kahvaltılı olarak düzenlendi.

Toplantı'da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yaptığı konuşmada şu konulara yer verdi:

“Mevzuat gereği yılda iki kez yapılan toplantıların ilki mart ayında, ikincisi ise eylül ayında bölge milletvekilleri ve vali başta olmak üzere yerel bürokrasinin katılımı ile düzenleniyor. Toplantıların ilki meslek komite üyelerinin bir araya gelmesini amaçlarken, ikincisi meslek komitelerinden çıkan görüşlerin, çözüm önerileri ile ilgili makamlarla paylaşılması hedefliyor.

2005 yılında oda bütçesi 410,000 TL iken şu an 3,000,000 TL 'ye ulaşmış durumda bu artış aidatlara zam yaparak değil daha önce kayıt olmayan ulusal şirketlerin şubelerini kayıt altına alarak sağlanmıştır.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 2013 yılında Fethiye'ye katkı sağlayacak projeler üretti ve bu projeler için de GEKA ( Güney Ege Kalkınma Ajansı )ve AB ( Avrupa Birliği) gibi kuruluşlardan tutarı 1,500,000 TL'yi bulan destek aldı.”dedi. Projelerin detayları hakkında Meslek komitesi üyelerine bilgiler verdikten sonra kahvaltı sohbet ortamında devam etti.