Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından konaklama ve yeme-içme sektörüne yönelik düzenlenen ‘Covid-19 Tedbirleri ve Hijyen Uygulamaları Eğitimi’ne 66 kişi katıldı. Eğitime katılan sektör temsilcilerinin pandemi sürecinde uyulması gereken kurallara ilişkin detaylı bilgiler aldığını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 66 katılımcı ile birlikte pandemi sürecinde eğitim verilen Oda üyesi ve çalışan sayısının bin 44 kişiye çıktığını kaydetti.
FTSO ile Eczacıbaşı Profesyonel (EP) Akademi iş birliğinde 10 Ağustos 2021 Salı günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilen eğitimde, EP Akademi Yöneticisi Pınar Günenç konuşmacı olarak yer aldı. Eğitimde, pandemi sürecinde konaklama ve yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin ve çalışanlarının uymak zorunda oldukları kurallar anlatıldı. Mutfak, kat hizmetleri, ön büro, restoran ve işletmelerin diğer bölümlerinde dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında ise sunum yapıldı. Yönetici Günenç, 1 saat süren eğitimin sonunda katılımcıların sorularını yanıtlandı.
“Eğitim verilen üye ve çalışanlarımızın sayısı bin 44’e çıktı.”
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, konaklama ve yeme-içme sektöründen gelen yoğun talep üzerine gerçekleştirilen eğitimin başarıyla sonlandırıldığını söyledi. Eğitime katılan sektör temsilcilerinin pandemi sürecinde uyulması gereken kurallara ilişkin detaylı bilgiler aldığını belirten Başkan Çıralı, bu tedbirlerin ayrıca pandeminin yayılmasının önüne geçmesi konusunda da etkili olmasını beklediklerini kaydetti. Başkan Çıralı, 66 katılımcı ile birlikte 4 ayrı grupta eğitim verilen Oda üyesi ve çalışan sayısının bin 44 kişiye çıktığını kaydetti.