FTSO ORGANİZASYONUYLA AGROEXPO FUARI ZİYARETİNE KAYIT İÇİN SON GÜN! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ORGANİZASYONUYLA AGROEXPO FUARI ZİYARETİNE KAYIT İÇİN SON GÜN!

Haber Tarihi: 31.01.2019

07-10 Şubat  2019 tarihlerinde Fuar İzmir’de bu yıl  14'üncüsü düzenlenecek olan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Odamız organizatörlüğünde günü birlik fuar ziyareti planlanmaktadır. Yeterli talep toplandığı takdirde fuarın ilk günü olan 7 Şubat 2019 günü için Odamızca organize edilecek olan fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin, 31 Ocak 2019 saat 15:00’a kadar isim-soy isim ve irtibat bilgileri ile işletme unvanlarını Odamıza veya bora.turkoglu@fto.org.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir.

Avrupa’nın dört büyük fuarından biri olan ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan 14. Uluslararası Tarım, Tarım Makinaları, Hayvancılık, Hayvancılık Ekipmanları ve Canlı Hayvan Fuarı’nda ziyaretçi grubunun oluşturulması ve ulaşım organizasyonunun sağlanması için belirtilen tarih ve zaman aralığında Odamızla irtibata geçilmesi hususu önem arz etmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Detaylı bilgi: +90 252 614 11 15 / Dahili:117

Fuar hakkında detaylı bilgi için: https://agroexpo.com.tr/

EK1: Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4- Elektronik Başvuru Formu