FTSO Personeli Sunum Teknikleri Eğitimi Aldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Personeli Sunum Teknikleri Eğitimi Aldı

Haber Tarihi: 10.11.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası personeli, Etkili Sunum Teknikleri eğitimi aldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası(FTSO) Personeli, kurum içinde ve dışında yapılacak olan sunumlarda etkili ve verimli olabilmek için sunum teknikleri eğitimi aldı. İzgören Akademi Eğitmeni Oytun Yumşak tarafından verilen eğitim 2 gün sürdü.

FTSO binasında yapılan eğitimin ilk günü katılımcılara teorik bilgi verildi. Katılımcılar, ikinci gün 7 dakikalık kısa bir sunum hazırlayarak ilk gün öğrendikleri bilgileri uyguladılar. Uygulamanın ardından katılımcıların güçlü ve gelişime açık yönleri kendileri ile paylaşıldı.

Eğitimin sonunda, katılımcıların eğitimin kendileri üzerindeki etkisini görebilmeleri için, eğitimin ilk günü kendilerini tanıttıkları sunumları ile ikinci gün yaptıkları sunum eğitmen tarafından video kaydına alınarak katılımcılarla paylaşıldı. FTSO Personeli, video kayıtları aracılığıyla eğitimin kendileri üzerindeki etkisini gözlemleme fırsatı buldu.