FTSO PERSONELİ TOBB KURUMSAL GELİŞİM EĞİTİMİNE KATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO PERSONELİ TOBB KURUMSAL GELİŞİM EĞİTİMİNE KATILDI

Haber Tarihi: 05.05.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası personeli, üyelere kaliteli hizmet verilebilmesi amacıyla kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri alıyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Füsun Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Kullukçu, Kalite ve Eğitim Sorumlusu Deren Karasu ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler personeli Halime Öztürk Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen, TOBB Sosyal Tesislerde verilen Kurumsal Gelişim eğitimlerine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda ve Borsalarda hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla Kurumsal Gelişim Eğitimleri düzenledi. 14 hafta boyunca haftada iki gün olarak verilen eğitimlere, Oda ve Borsa çalışanlarından oluşan farklı gruplar katıldı. eğitim programı kapsamında Prof.Dr.Özcan Yağcı tarafından Etkin Ekip Çalışması, Samet Çelik tarafından Sosyal Medya, Özlem Yurdanur tarafından Kurum Kültürü, Dr.Cengiz Tavukçuoğlu tarafından İş Yaşamında Kuşak Yönetimi eğitimi verildi.