FTSO SEÇİLMİŞLERİ PERSONELDEN ODA`YI DİNLEDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO SEÇİLMİŞLERİ PERSONELDEN ODA`YI DİNLEDİ

Haber Tarihi: 04.07.2013

Fethiye ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu, meclis üyeleri ve komite üyelerine  odanın işleyişini ve birimleri anlatan sunum yapıldı. 3 Temmuz 2013 tarihinde  saat 17:30'da Jiva Beach otelde yemekli yapılan sunuma seçilmiş organ üyelerinden ve personelden 79 kişi  katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Osman Çıralı seçilmiş olduğu meclis başkanlığı görevinde tarafsızlığını koruyacağının altını çizdi. Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 2005 yılında 5 personelle çalışan  FTSO'nun bugün 20'ye yakın personelle beş yıldız kalite belgeli üyelerine bir ticaret ve sanayi odasının verebileceği tüm hizmeti sunan bir oda haline geldiğini belirtti. Fethiye'ye fakülte kazandırmak gibi hayallerinin gerçekleşme aşamasına geldiğini söyledi. Gönüllük ve yaşadığı yere hizmet anlayışı ile örgütlenen ticaret ve sanayi odaları arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının özel bir yeri olduğunu çalışmalarının diğer odalar tarafından izlenerek takdirleri kendisine ilettiklerinden söz etti.

Genel Sekreter Füsun Şahin'in  yaklaşık 1,5 saat süren etkileyici sunumunu dinleyiciler  büyük dikkatle izledi. Füsun Şahin Odayı yönetmek üzere seçilen organ üyelerinin Odayı tanımadan yönetemeyeceklerini bu nedenle   Odanın yapısını ve işleyişini daha detaylı anlatmak amacı ile bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Odanın yasal yapısını, organlarını, organların işleyişi ve organların arasındaki iş bölümünü anlatan Füsun Şahin konuşması sırasında yaşadığı ilgi çekici tecrübeleri aktararak konuşmasını süsledi. Üyelerin beklentilerinin karşılandığı beş yıldızlı bir oda olarak FTSO'nun belgelendiğinin altını çizen Genel Sekreter bu beklentileri karşılamak ve daha ileri bir seviyeye getirmek için Odanın seçilmiş yöneticilerinden destek beklediklerini belirtti.

Son olarak FTSO personeli tek tek kendilerini tanıttılar ve  slaytlar eşliğinde yaptıkları işler hakkında dinleyicilere bilgi verdi. Sunumların ardından yemeğe geçildi ve saat 22:00'da toplandı sona erdi