“FTSO SEYDİKEMER İLE HER ZAMAN DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAK” - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

“FTSO SEYDİKEMER İLE HER ZAMAN DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAK”

Haber Tarihi: 02.06.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 30 Mayıs 2014 Cuma günü Seydikemer'de yeni kurulan sivil toplum kuruluşlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında FTSO'nun Seydikemer ilçesi kurumlarına  her zaman destek vereceği ve dayanışma içinde olacağı vurgusu öne çıktı.

Ziyarete FTSO Meclis Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkan Yardımcı Fikret Koyuncu, Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Burhanettin Tuna ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Bakırcı katıldı. Sırasıyla 28 Nisan 2014 tarihinde hizmete giren Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası, 2 Mayıs 2014 tarihinde hizmete giren Seydikemer Ziraat Odası ve son olarak 24 Nisan 2014 tarihinde hizmete giren Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Kurucu Başkanları  ziyaret edildi.

Akif Arıcan ziyaretler sırasında oda başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti. “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geldiğince odalara yardımcı olmak istiyoruz dedi.” Ortak olarak hareket etmeleri  halinde Fethiye ve Seydikemer'in birlikte daha iyi noktalara geleceğine inandıklarını” dile getirdi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Harun Sağır yapılan ziyaretten dolayı FTSO Heyetine teşekkür etti. Harun Sağır yapmış olduğu açıklamada "Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası örnek aldığımız bir oda. Gıpta ile baktığımız bir oda. Keşke tüm odalar aynı çalışmayı ve aynı başarıyı gösterebilse. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının kurumsallaşmasını ve bu bölgede yapmış olduğu yatırımları, projeleri ve yaptıkları çalışmaları takdirle izliyoruz. Biz de Seydikemer bölgesinin en büyük sivil toplum örgütüyüz.Bizler de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte zaman zaman bir araya gelip fikir alışverişlerinde bulunup bölgemize faydalı olmak istiyoruz."dedi.

Seydikemer Ziraat Odası Kurucu Başkanı Muhsin Gümüş ise yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirip teşekkür etti. Yeni kurulan bir oda olarak Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının oda faaliyetlerinde yanlarında görmek istediklerini  ve Fethiye'ye vermiş oldukları desteğin Seydikemer'de de devam edeceği kanaati içinde bulunduklarını söyledi. Seydikemer Ziraat Odası yönetimi, meclisi ve Seydikemer Çiftçileri adına tekrardan teşekkür edip birlikte çalışmaya  devam etmek isteğinin altını çizdi. Son olarak ziyaret edilen Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Kurucu Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu Fethiye Ticaret Odası ile birlikte yapılan çalışmalara devam etmek istediklerini dile getirdi.