FTSO Tarafından İftar Yemeği Verildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Tarafından İftar Yemeği Verildi

Haber Tarihi: 15.08.2011

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Şamdan Restaurant`ta 13 Ağustos 2011 tarihinde iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Ak Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Fethiye Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer ile Fethiye’deki pek çok kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

İftardan sonra, Fethiye’de açılması planlanan Muğla Üniversitesi Fethiye Kampusu projesi hakkında Fethiye Mimarlar Odası Mimarlarından Mimar Ulaş Arıkan tarafından bir sunum yapıldı. Sunumdan sonra Ak Parti Milletvekili Ali Boğa ile Ak parti Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, Fethiye Kaymakamı M. Ali Karatekeli ve Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar’a Fethiye Mimarlar Odası Başkanı Bülent Gündem tarafından proje hakkında bilgi verildi.