FTSO Tarafından İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Tarafından İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı

Haber Tarihi: 18.08.2011

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), her yıl Ramazan ayında gelenek haline getirdiği gıda yardım paketini bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası(FTSO) tarafından hazırlanan Ramazan ayı gıda yardım paketleri 18.Ağustos.2011 tarihinde FTSO tarafından dağıtılmaya başlandı. Fethiye Merkez, Eşen, Kadıköy, Seki, Kemer, Yeşilüzümlü, Karaçulha Beldeleri ve civarlarına dağıtılacak olan yardım paketleri bugünden itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Toplam 20.000 TL’lik gıda yardım paketi toplam 512 aileye dağıtılacak olup, konuyla ilgili açıklamada bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan:  “Mübarek ramazan ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yapmış olduğumuz bu yardım bizzat oda personelimiz vasıtasıyla 512 aileye ulaştırılacaktır.” dedi.