FTSO Tarafından Satışın Şifreleri Eğitimi Düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Tarafından Satışın Şifreleri Eğitimi Düzenlendi

Haber Tarihi: 19.03.2012

17 Mart Cumartesi günü Yat Butik Otel’de gerçekleştirilen “Satışın Şifreleri” eğitimi büyük ilgi gördü. Bir gün süren eğitime 38 kişi ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) personeli katıldı. Eğitim, İzgören Akademi eğitmenlerinden Barış Kılıçaslan tarafından verildi.

Uygulama ağırlıklı geçen eğitim sırasında eğitime katılanlara; Müşteriye ulaşma yollarından, beden dilinin ve müşteriyi dinlemenin öneminden, satışı etkileyen iç faktörler ve dış faktörlerden bahsedildi. Satış görüşmesi sırasında müşterilerin yaşadığı 2 büyük korkudan, satış sırasında yapılmaması gereken 3 temel hatadan, satışta soru sormanın önemimden bahsedildiği eğitimde, satışta neden başarısız oluruz sorusuna, %50 yanlış tutumun neden olduğu konusunda bilgiler verilmiş ve grup uygulamaları ile pekiştirici çalışmalar yapılmıştır.

Eğitmen Barış Kılıçaslan kitap ve film önerilerinde bulunmuştur;

FİLMLER