FTSO Travel Turkey Fuarında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Travel Turkey Fuarında

Haber Tarihi: 12.12.2011

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), 8-11 Aralık 2011 tarihleri arasında, İzmir Enternasyonel Fuarı’nda gerçekleştirilen Travel Turkey 2011 fuarında yerini aldı.

19 ülkeden 600’ün üzerinde katılımcının yer aldığı fuarda, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği (FETAB), Fethiye Belediyesi, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) Bölgesel Yürütme Kurulu, Fethiye Otelciler Birliği (FETOB), Ölüdeniz Belediyesi, Göcek Belediyesi, MELSA ve Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, fuar boyunca Fethiye standında güçbirliği oluşturdu ve tanıtım etkinliklerinde ortak yer aldı.

Türkiye`nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansına 17 ülkeden 585 firmanın katıldı. Fuar alanında oluşturulan workshop alanı ile yabancı satın alıcılarla stant sahibi turizmciler bir araya getirilerek yüz yüze görüşmeleri sağlandı.

Yoğun ilgi gören Fethiye standında gerçekleştirilen gösteriler büyük ilgi gördü.  Özellikle Yarenler halk oyunları ekibinin gösterisi halk arasında sempati uyandırdı. Ayrıca Kayaadamlar ve halkoyunları ekibi, Tahsin Dursun’un müzik şöleni ve dansçıların gösterileri sayesinde Fethiye standı fuarın en gözde stantları arasındaydı.