FTSO TÜRKİYE İŞ DÜNYASI`NIN EN PRESTİJLİ ÖDÜL TÖRENİ`NDE YERİNİ ALDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO TÜRKİYE İŞ DÜNYASI`NIN EN PRESTİJLİ ÖDÜL TÖRENİ`NDE YERİNİ ALDI

Haber Tarihi: 14.11.2013

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 21.’incisi düzenlenen Türkiye Mükemmellik Ödül Töreninde FTSO da yerini aldı.

Yönetim kalitesi alanında Türkiye'nin en büyük ve itibarlı kalite etkinliği olan Kalite Kongresi'ne katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  "EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi" alarak "Mükemmellik Yolculuğu"na ilk adımı atmıştır.

Kongreye Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN, Meclis Başkanı Osman ÇIRALI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay ÖZÜTOK ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz SOMYÜREK ile Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi KULLUKÇU ve Kalite ve Eğitim çalışan Aysun ŞANLISOY katılmıştır.

EFQM Mükemmellikte  Kararlılık Belgesi için başvurusunu 28 Ağustos 2013 tarihinde yapan FTSO, KALDER dış denetçileri tarafından yapılan denetimin ardından belgeyi almaya hak kazanmıştır.  Böylece Odamız bundan sonra da EFQM Mükemmellik Modeli kriterlerini baz alarak güçlü ve iyileştirmeye açık alanların belirlenmesi, bu alanların iyileştirmesi için çalışmaya devam edecektir.