FTSO ÜYE ZİYARETLERİNE GÖCEK`TE DEVAM ETTİ. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÜYE ZİYARETLERİNE GÖCEK`TE DEVAM ETTİ.

Haber Tarihi: 09.05.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 2014-2017 Stratejik Planı kapsamında üyelerinden görüş ve bilgi almak amacı ile düzenlediği  üye ziyaretlerine devam ediyor. 9 Mayıs 2014 Cuma günü, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Uğur Çaçaron 11 Nolu Meslek Komitesin Başkan Yardımcısı Ayşen Deveci ve 13 Nolu Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Erdem Göcek'te odaya yeni kayıt olan üyeleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde odaya yeni kayıt olan üyelere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın hangi konularda yardımcı olabileceği, oda yayınlarının ulaşıp ulaşmadığı, iletişim kanallarındaki mevcut durum soruldu.

Üyeler genel olarak Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda işlemlerin hızlı gerçekleştiği ve sıkıntı yaşamadıklarını belirtirken özellikle iş ve işçi bulma konusunda yaşadıkları sıkıntılar için odanın ücretsiz hizmeti olan www.fethiyekariyer.com web sitesi hakkında bilgi verildi.

Ziyarette Hacıoğlu Laz İnşaat Orhan Pehlivan, Begonvil Otel'den Sitem Şahin Berk, Devser İnşaat Mimarlık'tan Serkan Deveci, Altuğ Kozmetik'ten Eren Balaban, Alper Altuğ ve Ayşegül Yenidoğan, Dedeminn Otel'den Ercan Kurt, Doruk Unlu Mamüller firmasının açmış olduğu Komşu Fırın şubesi müdürü  Cihan Hançer, Aldim Market 'ten Mesut Dim, Pusula Marin'den Görkem Öksüz, Penguen Marin'den Sedat İbiş  ile görüşüldü.