FTSO ÜYELERİ DÜNYA KUPASI TURLARINA %5 İNDİRİMLİ GİDECEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÜYELERİ DÜNYA KUPASI TURLARINA %5 İNDİRİMLİ GİDECEK

Haber Tarihi: 28.02.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri bu yaz Rusya’da yapılacak FİFA Dünya Kupası Maçlarını %5 indirimli izleyecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Euphoria Travel arasında 27 Şubat Salı günü protokol imzalandı. Protokol imza törenine Euphoria Travel sahibi Bülent Çolakoğlu, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yapılan protokol FTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına 14 Haziran-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Rusya’da yapılacak olan Dünya Kupası maçlarına (uçak ve maç biletleri hariç) düzenlenen turlardan %5 indirimli yararlanma imkânı sunuyor.

Protokol imza töreninde Dünya Kupası Organizasyonlarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Euphoria Travel sahibi Bülent Çolakoğlu, Dünya Kupası maçlarına bilet alan kişilerin Rusya’dan vize almasına gerek olmadığını, bu kişilerin birinci derece yakınlarını da beraberinde videsiz götürebileceğini söyledi. İkinci tur maç bileti satışlarının başladığını belirten Çolakoğlu, Dünya Kupası kapsamında Rusya’da çalıştıkları partner şirketle birlikte çeşitli paket turlar düzenlediklerini, indirimin uçak ve maç biletleri hariç; konaklama, rehber ve şehir turu gibi paket kapsamındaki diğer hizmetler için geçerli olduğunu söyledi.

FTSO Başkanı Akif Arıcan da Dünya Kupası maçlarını Rusya’da izlemek isteyen Oda üyelerine bu indirimi sundukları için Euphoria Travel sahibi Bülent Çolakoğlu’na teşekkür etti.