FTSO ÜYELERİ YA-PA OKULLARINDAN %10 İNDİRİMLİ FAYDALANACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÜYELERİ YA-PA OKULLARINDAN %10 İNDİRİMLİ FAYDALANACAK

Haber Tarihi: 06.02.2018

2018 yılının Ocak ayında açılan Özel Fethiye Yaşam Paylaşım (Ya-Pa) Anaokulları arasında FTSO üyelerine yönelik %10 indirim protokolü imzalandı. FTSO üyeleri 2 yıl boyunca bu protokolden yararlanabilecek.

Fethiye’nin hızla gelişen eğitim hayatına geçtiğimiz ay katılarak 27. şubesini açan Özel Fethiye Yaşam Paylaşım (Ya-Pa) Anaokulları ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında, Oda üyelerine yönelik %10 indirim protokolü imzalandı. Süresi 2 yıl olan protokolden tüm FTSO üyeleri, Oda üyesi olduklarına dair kimlik bildirerek yararlanabilecek.

6 Şubat Salı günü yapılan imza törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Özel Fethiye Yaşam Paylaşım (Ya-Pa) Anaokulları yöneticileri Meral Muriç ve Rafet Muriç katıldı. Ya-Pa Anaokulları hakkında bilgi veren Meral Muriç, “Ya-Pa Anaokulları olarak Fethiye’de 27. Şubemizi açtık. 560 metre kare kapalı alan, 600 metre kare açık alan yerimiz var. Yerden ısıtmalı, fiziki şartları çok iyi bir okul yaptık. 76 kontenjanımız var. Eğitimimiz genel merkezimizden gönderilen planlar çerçevesinde yapılıyor. Cambridge’in İngilizce destekli yayınlarını kullanıyoruz. Ayrıca kendi yayınlarımızı kullanıyoruz. Yaratıcı drama, güzel sanatlar, ritmik jimnastik ve İngilizce derslerimiz olacak. Çocuklarımıza gelişim testleri de uyguluyoruz. Yetenek testleri yaparak baskın karakterlerini öğreniyoruz, kendi akademimizce geliştirdiğimiz. Mutlu gelecek, mutlu yarınlar yetiştirmek istiyoruz. Herkesi okulumuzu görmeye davet ediyoruz.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da yapılan protokolün Oda üyelerine faydalı olmasını dileyerek şunları söyledi: “İlçemizde eğitim hayatı her geçen gün biraz daha büyüyor. Çok özverili olduklarını görüyorum. Kendilerine başarılar, bu protokolün de üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”