FTSO ÜYELERİNE SİSER’DEN %30 İNDİRİM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÜYELERİNE SİSER’DEN %30 İNDİRİM

Haber Tarihi: 17.08.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Siser İşitme cihazları arasında imzalanan protokol sayesinde FTSO üyeleri 5 yıl boyunca cihaz alımlarında yüzde 30 indirimden faydalanırken montaj hizmetini de ücretsiz alacak.

Üyelerinin iş ve özel yaşamlarında faydalanabileceği protokollere imza atan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Siser İşitme Cihazları firması ile protokol imzalandı. 17 Ağustos Perşembe günü yapılan imza törenine FTSO Başkanı Akif Arıcan, Siser İşitme Cihazları Bölge Müdür Rıfat Polat ve Fethiye Şube sorumlusu Melike Aytuğlu katıldı.

Türkiye genelinde 500’den fazla meslek kuruluşu ile protokol imzaladıklarını belirten Rıfat Polat, “Türkiye genelinde böyle bir çalışmamız var. Özellikle Odalarla protokol imzaladık. Türkiye genelinde 500’ün üzerinde protokol imzaladık. Bunun içerisinde dernekler ve bölgesel kuruluşlar da var.” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurulu ile anlaşmalarının olduğunu da belirten Rıfat Polat, indirimin kullanıcının ödeyeceği fiyat üzerinden yapıldığını kaydetti. Cihazların belli bir kullanım süresi olduğunu ifade eden Polat, “İşitme cihazı kullanıcılarının 2 yıl sonra yeniden montaj hizmeti alması gerekebiliyor bu nedenle protokolümüzün süresini 5 yıl olarak belirledik. İşitme cihazlarının pil ömrü 3-4 aydır. Biz Odamızla yaptığımız bu protokol sayesinde Oda üyelerine 1 yıllık pili ücretsiz veriyor olacağız.” diye konuştu.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, imzalanan protokolün oda üyelerine hayıtlı olmasını dileyerek “Hiçbir üyemizin, vatandaşımızın sağlık sorunu yaşmasını elbette istemeyiz ancak bazı sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu durumlarda da üyelerimizin yanında olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Üyelerimizin hem iş hem de özel yaşamına dönük pek çok protokol imzaladık.“ dedi.