FTSO ÜYELERİNE, VARLIK AKADEMİ ÇOCUK KULÜBÜ’NDE %10 İNDİRİM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÜYELERİNE, VARLIK AKADEMİ ÇOCUK KULÜBÜ’NDE %10 İNDİRİM

Haber Tarihi: 13.08.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Varlık Akademi Çocuk Kulübü arasında, FTSO üyelerinin çocuklarına indirimli eğitim imkânı sağlayan protokol imzalandı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Özel Varlık Eğitim Öğretim Danışmanlık ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi Ortağı aynı zamanda Varlık Akademi Çocuk Kulübü Müdürü Tuba Güran tarafından 13 Ağustos Perşembe günü imzalanan protokole göre, FTSO üyelerinin ve çalışanlarının 1. derece yakınları (çocukları) 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Varlık Akademi Çocuk Kulübü’nden indirimli hizmet alabilecek. FTSO Hizmet Binası’ndaki protokol imza törenine Özel Varlık Eğitim Öğretim Danışmanlık ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi ortağı ve Matematik Öğretmeni Rıza Kılıççeker ile SMMM Şevki Güran katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Varlık Akademi Çocuk Kulübü arasında imzalanan protokolün içeriğine ilişkin bilgi veren Varlık Akademi Çocuk Kulübü Müdürü Tuba Güran, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Varlık Akademi Çocuk Kulübü’ne çocuğunu kayıt ettiren FTSO üyelerine her yıl Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bildirilen eğitim ücreti üzerinden %10 indirim yapılacağını söyledi. Covid-19 salgınıyla ilgili tüm tedbirlerin Varlık Akademi Çocuk Kulübü’nde özenle uygulandığını, yasal tedbirlere uygun olarak yarı kapasite ile hizmet verdiklerini vurgulayan Tuba Güran, ailelerin çocuklarını Varlık Akademi’ye gönderirken endişe edecekleri bir durum olmadığını ifade etti.

Protokolün tüm Oda üyelerine hayırlı olmasını temenni eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, okul öncesi eğitiminin önemine dikkat çekerek, Covid 19 salgını sürecine rağmen çocukların geleceğe hazırlanmasında ve hayat boyu öğrenme isteğinin oluşturulmasında okul öncesi eğitimin, temel eğitim kademesi olduğunu söyledi.

Çocuklarını Varlık Akademi Çocuk Kulübü’ne kayıt ettirmek isteyen FTSO üyelerinin, Oda üyesi olduklarını belirten Oda Kimlik Kartı ya da Faaliyet Belgesi ile başvurmaları yeterli olacak.

Protokoller hakkında detaylı bilgi almak isteyen Oda üyeleri FTSO Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler biriminden bilgi alabilir.