FTSO ÜYELERİNE YABANCI DİL KURSU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÜYELERİNE YABANCI DİL KURSU

Haber Tarihi: 27.09.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelere bir imkan daha sunuyor. Turizm bölgesi Fethiye`de özellikle işletmelerde ihtiyaç duyulan yabancı dil bilgisi için, kurslar başlatılacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulu ile sağladığı işbirliği sayesinde isteyen üye işletme sahiplerine ve üye işletmelerde çalışan personele dönük indirimli yabancı dil kursu düzenlenecek. FTSO üyeleri ve üye işyeri çalışanlarına yönelik düzenlenecek olan kurslar İngilizce-Rusça- Almanca dillerinde olacak.

Son dönemde Fethiye`ye Rusya`dan gelen turist yoğunluğunun artışlar kaydetmesi ardından işletmelerde ihtiyaç baş gösteren Rusça bilen eleman sıkıntısı açılacak kurslarla giderilmeye çalışılacak. Açılacak kurslara ilişkin üyelere dönük yapılan kurs duyurusunda, " Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulu ile işbirliği sayesinde üye işletme sahipleri ve işletmelerdeki personellere dönük İngilizce-Rusça-Almanca dillerinde kurslar düzenlenecektir. Sözkonusu dil kursları fiyatı üye işletmeler için yüzde 67 iskontolu uygulanacaktır. Bu da yeni başlayacak kurs dönemi için kursa devam edecek kişi başına 260 TL bedele karşılık gelecektir. Yeni başlatılacak kurslarla ilgili kayıtlar başlamıştır. Düzenlenecek kurs mevcudu 100 kişi ile sınırlıdır. İlgilenenler kayıt için Amerikan Kültür Derneği`nin 614 71 87 numaralı telefonlarından bilgi alabilirler. Kursa katılabilmek için gerekli evraklar nüfus cüzdanı fotokopisi ve işletme çalışanları için maaş bordrosudur" ifadeleri kullanıldı.