FTSO ÜYELERİNE YÜZDE 70 İNDİRİMLİ DİL KURSU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÜYELERİNE YÜZDE 70 İNDİRİMLİ DİL KURSU

Haber Tarihi: 22.09.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve çalışanları; Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ve İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulunun İngilizce veya Rusça dil kurslarından yüzde 70 indirimli faydalanabilecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ve İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu arasında 21 Eylül Çarşamba günü indirim protokolü imzalandı. Protokol imza törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Fethiye Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Kurucusu Selçuk Çapar ile Fethiye İngiliz Kültür Derneği Dil Okulu kurucusu Ahmet Nican Katıldı.

İngiliz Kültür Derneği Dil Okulu ve Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, üye olan şirketlerin ortaklarına ve üyelerinin sigortalı çalışanlarına kur ücreti üzerinden sözleşme süresi boyunca, kişi başı bir seviye olmak üzere İngilizce veya Rusça kurslarına yüzde 70 indirim uygulayacak. Protokolden yararlanan kişi sayısı ise toplam 100 kişi ile sınırlı olacak.

Yapılan protokolün Oda üyelerine hayırlı olmasını dileyen Akif Arıcan, kurs yöneticilerinden eğitim sektörünün durumuna ilişkin bilgi aldı. Sektörde bir değişiklik yaşanmadığını öğrenen Arıcan, “Fethiye ve Seydikemer’de turizm ve tarım var. Bunlar bölgemizin başat sektörleri. Bu yıl bu sektörlerin ikincinde de sorun yaşadık. Bu durumun eğitime yansımaması sevindirici. Bildiğiniz gibi ilçemizde fakülte sayısı 3’e yükseldi. Fethiye İşletme Fakültesinin öğrenci sayısı bu yıl 900 oldu. Artık bu fakültelerin üniversiteye dönüşmesi için çalışacağız. Eğitim hayatı ilçemizde daha da canlanacak.” dedi.