FTSO Van Depremzedelerini Unutmadı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Van Depremzedelerini Unutmadı

Haber Tarihi: 02.11.2011

Van’da meydana gelen ve çok sayıda can kaybının olduğu depremden sonra bu acı olayın sonuçlarını bir nebze olsun azaltmak için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bir kampanya başlattı.

FTSO’nun başlatmış olduğu kampanya ile katalitik soba, çocuk bezi, çocuk maması, içme suyu, bay bayan çamaşırı, battaniye vb. ihtiyaç malzemeleri hayırsever vatandaşlar ve Kızılay tarafından FTSO’ya ulaştırıldı. Toplanılan ürünler 02.11.2011 tarihinde Van’a ulaştırılmak üzere tıra yüklendi. FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Soydan yaptığı açıklamada, deprem bölgesinde daha çok ihtiyaç duyulan yardım malzemelerinin tespit edildiğini belirterek, “Hayırsever vatandaşlarımızdan ve üyelerimizden gelen bu yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Erciş Ticaret ve Sanayi Odası’na gidecek ve oradan da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Yaklaşık 2 gün içinde tır Van’a ulaşmış olacaktır. Katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza ve Kızılay’a teşekkür ederiz” dedi.