FTSO YÖNETİCİLERİ 24. KALİTE KONGRESİNE KATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİCİLERİ 24. KALİTE KONGRESİNE KATILDI

Haber Tarihi: 19.11.2015

Odamızın EFQM Mükemmellik Modelini uygulayan ilk ve tek ticaret ve sanayi odası olma özelliğini koruyarak mükemmellik yolculuğuna daha emin adımlarla devam edebilmek için Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Osman Çıralı ve Genel Sekreter Füsun Şahin KaLDeR tarafından düzenlenen24. Kalite Kongresine katıldı.

Avrupa’nın en büyük yönetim kongresi KalDer 24’üncü kalite kongresi, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 17-18 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.Kongrenin ana temasını ‘mükemmelliği sürdürmek’ konusu oluşturdu.

KalDer’in 25’inci yılının da kutlandığı kongrede 90’ı aşkın konuşmacı yer aldı, marka temsilcileri 2 gün boyunca ‘kalite’ yolculuğundaki deneyimlerini paylaştı.

Kongrenin sonunda ‘Türkiye Mükemmellik Ödül Töreni’ gerçekleştirildi. Kongre sonrasında Türkiye Mükemmellik Ödül Töreninin yanı sıra KalDer’e uzun yıllar emek veren Mükemmellik Elçileri’ni de plâket vererek ödüllendirdi.