FTSO YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI 2016 YILINA HAZIRLANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI 2016 YILINA HAZIRLANDI

Haber Tarihi: 01.12.2015

FTSO Meclis Üyeleri ve çalışanları 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde Denizli’de düzenlenen eğitim organizasyonuna katıldı. 2 gün süren eğitim programının yanı sıra FTSO Meclis Üyeleri 2016 yılı bütçe görüşme toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Standardı gereğince Meclis üyelerine yönelik düzenlenen eğitim organizasyonu, Meclis üyeleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın artırılması ve eğitime katılımın eksiksiz ve kesintisiz sağlanabilmesi amacıyla şehir dışında gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitim organizasyonuna FTSO Meclis Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çelik ve Fikret Koyuncu, Meclis Katip Üye Halit Saraç, Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ömer Eriz, Selamettin Yılmaz, Uğur Çaçaron, Ramazan Angay, Ahmet Gürsu Özdemir, Adnan Bakırcı, Meclis Üyelerinden Servet Yılmaz, Ömer Yıldırım, Salih Büyükkoca, Kemal Hıra, Hüseyin Ertuğrul, Fatih Tufan, Hüseyin Çetinkaya, N. Metin Sevinç, Asım Orhan, Ali Erdoğan, Tayfun Budak, Salih Büyükkoca, Hüseyin Ertuğrul, Ramazan Tanju Küpelioğlu, Bülent İsmail Abacıoğlu, İbrahim Erdem ve Mehmet Emin Bülbül katıldı.

2 gün süren ve ilk defa şehir dışında organize edilen eğitim programının ilk günü İzgören Akademi Eğitmenlerinden olan ve aynı zamanda İzgören Akademi Yönetim Kurulunda yer alan Gökhan OKÇU’nun “Neden ?” Semineri ile başladı. “Bir NEDEN bul kendin için, bir NEDEN oluştur başkaları için” yaşam felsefesi üzerine olan ve 3 saat süren seminerde Eğitmen Gökhan Okçu dinamik ve enerji dolu sunumu ve güncel hayattan verdiği örnekler ile katılımcıları ile hem güldürdü hem düşündürdü.

Eğitim programının birinci günü sonunda 2. kez bir araya gelen FTSO Meclis üyeleri 2016 yılı bütçesi için hazırlık görüşmeleri gerçekleştirdi ve 2016 yılı oda çalışmaları konusunda karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu.

Eğitim programının ikinci günü ise Yöneteam Yaratıcı Çözümler Ekibinden Eğitmen Kutluhan Kemaloğlu ile ‘Takım Çalışması’ aktivitesi ile başladı. FTSO Meclis Üyeleri ve çalışanları uygulamalı ve yaşayarak öğrenme metodu ile takım çalışmasında güçlü ve zayıf yönleri fark etme imkânı buldu.

FTSO üst yönetimi ve çalışan kadrosu, düzenlenen eğitimlerin ardından Pamukkale gezisi gerçekleştirerek Pamukkale’nin tarihi ve doğal güzelliklerini rehber eşliğinde gezme fırsatı buldular.