FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR

Haber Tarihi: 03.02.2014

18’inci EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Fethiye, hem tarım, hem ticaret hem de turizm olarak Türkiye’nin en şanslı yeri” dedi.

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 18’inci EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda stant açan Fethiye, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Standa gelen binlerce kişiye Fethiye hakkında bilgiler veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Standı’nda dağıtılan broşürlerle dünyanın birçok ülkesinden gelen ziyaretçilere Fethiye’yi tanıttıklarını söyledi. Arıcan, “2005 yılından itibaren EMITT Fuarı'na katılıyorum. 2009 yılında da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye’nin fuardaki tüm sorumluluk ve organizasyonunu da üstlenmişti. Şimdi de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak maddi ve manevi anlamda fuara destek veriyoruz” dedi.

“Fethiye, Türkiye'nin çok önemli turizm merkezlerinden birisi” diyen Arıcan, “Mavi yolculuk parkurunun en önemli merkezi bizde. Biz de bu güzelliklerimizi burada tanıtıp ticaretimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bunları ne kadar iyi anlatabilirsek ülke ekonomisine o kadar katkıda bulunmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Bütün turizm firmalarının EMITT’e katıldığını dile getiren Akif Arıcan, “Burada bulunarak biz de onlara destek oluyoruz. Fethiyemizin ülkemize yaratacak olduğu katkıyı bu sorumluluk içerisinde destek sağlamayı düşünüyoruz. Bu bakımdan; hem tarım, hem ticaret, hem de turizm olarak Türkiye’nin en şanslı yeriyiz” ifadelerini kullandı.