FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN ÇIRALI`NIN 15 TEMMUZ MESAJI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN ÇIRALI`NIN 15 TEMMUZ MESAJI

Haber Tarihi: 15.07.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çıralı mesajında, Türk Milleti’nin milli irade dışında bir seçeneği asla kabul etmeyeceğini vurguladı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 4’üncü yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti olarak demokrasimize ve geleceğimize yönelik bu alçakça saldırıyı asla unutmayacağız. Milletimiz gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla kabul etmeyeceğini 15 Temmuz 2016’da bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Vatanımızın birliği, milletimizin geleceği için canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

Şehitlerimizin canıyla savunduğu bu topraklarda milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmemiştir, yetmeyecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’

Fethiye iş dünyası olarak bizler de, milletimiz ve ülkemiz için inançla çalışmaya, üretmeye, evrensel demokratik ilkeleri kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz.”