FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ziyaretlere Devam Ediyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ziyaretlere Devam Ediyor

Haber Tarihi: 29.02.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Muğla Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ali Osman Gündoğdu ve Muğla Valisi Fatih Şahin ile görüşmelerde bulundu.

2011 yılında odamızın önderliğinde yürütülen çalışmalar sonunda, ilçemizde Muğla Üniversitesine bağlı bir fakülte açılması için Değirmenbaşı mevkii tespit edilmiş, söz konusu yer Orman İşletme Müdürlüğü`nden kiralanmıştı. Değirmenbaşı mevkiindeki üniversite alanının kirası 29 yıllığına Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanmaktadır.

Fethiye`de açılması planlanan işletme fakültesinin projesi ile ilgili en son bilgiler ve hangi koşullarda ve yöntemlerle maddi yardım yapılması gerektiği hakkında Muğla Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ali Osman Gündoğdu ile  fikir alış verişinde bulunan Akif Arıcan, Muğla Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi`nin uygulama projesinin son aşamasında olduğuna ve fakültenin yapım aşamasına geldiğine dair bilgiler verdi. Bu aşamada maddi desteğe ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Arıcan, hayırseverlerin bu projeye destek vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Daha sonra yapılan ziyaretlerde Muğla Valisi Fatih Şahin`le bir araya gelen Arıcan, Valimizi Babadağ Teleferik Projesinin son durumu hakkında bilgilendirdi. Konu ile ilgili valimiz ile bilgi alış verişinde bulundu.