FTSO YÖNETİM KURULU MİLLİ EMLAK VE TAPU MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİM KURULU MİLLİ EMLAK VE TAPU MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ.

Haber Tarihi: 11.11.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ilçemize yeni atanan müdürleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Günay Özütok, Yönetim Kurulu üyeleri A.Gürsu Özdemir ve M. Adnan Bakırcı Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü’ne atanan Ernan Akpınar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Erhan Akpınar  Milli Emlak Müdürlüğü’nün yaptığı işler, hazineye ait yerlerin satışları, 2B ve tarım arazilerinin satışları ve ihale ilanları ile ilgili uygulamaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette  her iki kurumun   iş birliği içinde çalışmasının önemli olduğunun altı çizildi.   Milli Emlak Müdürü Erhan Akpınar Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkanı Günay Özütok, Yönetim Kurulu üyesi M. Adnan Bakırcı ile birlikte Fethiye Tapu Müdürü Vahdettin Boy’u makamında ziyaret ettiler.

Fethiye Tapu Müdürlüğü’ne yeni atanan Vahdettin Boy, 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle atamalarının olduğunu ancak 2 Eylül 2016 tarihinde göreve başladıklarını belirtti. Daha önce Afyon Merkez’de görev yapan Vahdettin Boy 7 yıllık görev süresini tamamladıktan sonra Fethiye Tapu Müdürlüğü’ne atandığını söyledi.

Fethiye Tapu Müdürü Vahdettin Boy, Patlangıç Mahallesinde bulunan yeni hizmet binalarının inşaatının bittiğini, eksiklerinin tamamlanmasıyla birlikte Tapu Müdürlüğü’nün ve Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasına taşınacağını söyledi.

Fethiye Tapu Müdürü Vahdettin Boy, Fethiye Ticaret Odası yönetimine ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkanı Günay Özütok, Yönetim Kurulu üyesi M. Adnan Bakırcı son olarak Halk Bankası Müdürü Sayın Gültekin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Halk Bankası Müdürü Gültekin Özdemir’e hayırlı olsun dedikten sonra son dönemde yaşanan ekonomik krizle ilgili Odamız üyeleri adına krediler konusunda yeni haberler olup olmadığını sordu.

Gültekin Özdemir, konut kredilerinde faiz oranlarının 0,89’a kadar gerilediğini, ticari kredi faiz oranlarında da düşüş yaşandığını söyledi.

Halk Bankası Müdürü Gültekin Özdemir ziyaretlerinden dolayı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür etti.