FTSO YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARININ BAYRAMINI KUTLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARININ BAYRAMINI KUTLADI

Haber Tarihi: 23.07.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Fethiye’de bulunan basın kuruluşlarını ziyaret ederek 24 Temmuz Basın Bayramını Kutladı.

Basın mensuplarının zor şartlar altında kamuoyunun bilgilenmesi için gece gündüz çalıştığını kaydeden FTSO Başkanı Osman Çıralı, Odanın çalışmalarının üyeye ve kamuoyuna duyurulması noktasında verdikleri destek için de basın kuruluşlarına ve mensuplarına ayrıca teşekkür etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mete Ay ve Kemal Hıra, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tufan ve Meclis Üyesi Selamettin Yılmaz, 24 Temmuz Basın bayramı sebebiyle Fethiye’de bulunan Batı Akdeniz Medya, Ege Gazetesi, FRT, Kanal Likya, Dost Gazetesi ile Fethiye ve Beşkaza Gazetelerini ziyaret etti. Basın mensupları ile bir araya gelen ve sohbet etme fırsatı bulan FTSO yönetimi, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Çıralı, basın mensuplarına teşekkür etti

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’deki basın mensuplarının 24 Temmuz Salı günü Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek kahvaltıya gideceklerini, bu nedenle de kutlama ziyaretleri bir gün önce gerçekleştirdiklerini söyledi. Çıralı, “24 Temmuz Basın Bayramını kutlamak amacıyla ilçemizde görev yapan basın kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Basın mensupları, kamuoyunun ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerden haberdar olması için önemli bir görev üstleniyor. Basın mensuplarımız, bu görevi yerine getirebilmek için mesai kavramı olmaksızın çalışıyor. Savaşın ortasında da kalabiliyor, doğal afetlerde canını riske de atıyor. Görevlerini yaptıkları için şiddete de maruz kalabiliyor. Bu yüzden basın mensuplarının can güvenliğinin olması, bilgi edinmelerinin kısıtlanmaması ve yazdıkları doğru bilgilerden ötürü maddi ve manevi yaptırıma maruz kalmaması gerekiyor. Bu anlamlı günün vesilesiyle ilçemizde görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz basın bayramını kutluyor, Odamızın hizmetlerinin üyelerimize duyurulması noktasında haberlerimize yer vererek bizlere destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Teleferik projesinde hedef 2020

Osman Çıralı, ziyaretlerde basın mensuplarının oda çalışmalarına ilişkin sorularını da cevapladı. Babadağ Teleferik Projesi 2020 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Çıralı, “Bürokraside bir takılma yaşamaz isek projemizi 2020 yılında bitireceğiz. Daha önce proje 2018 bitecek denildi ancak göreve geldiğimizde gördük ki böyle bir durum söz konusu değil. En kısa zamanda bitirmek için geleni yapıyoruz” diye konuştu.