FTSO yönetimi, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO yönetimi, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti

Haber Tarihi: 04.04.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, görevine başlayan Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret ederek FTSO çalışmaları ile bölgenin ticari ve ekonomik durumu hakkında bilgi verdi.

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Meclis Başkan Yardımcısı Sami Kemik, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Tufan, Şevket Süreyya Gürol, Ramazan Dim, Emre Başaran ve İbrahim Erdem’den oluşan FTSO heyeti, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ile makamında bir araya geldi.

Ziyarette Başkan Çıralı tarafından FTSO çalışmaları ve bölge ekonomisine ilişkin bilgi verildi. FTSO tarafından yürütülen projelerin detaylarını Kaymakam Balcı ile paylaşan Başkan Çıralı, turizme ve tarıma önemli katkılar yapacak yatırımları bölgeye kazandırmak için çalıştıklarını kaydetti.

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ise Fethiye’de her geçen yıl büyüyen otopark sorununu gündeme getirerek, çözüm noktasında adımlar atılmasının başta turizm sektörü olmak üzere ilçenin pozitif gelişimi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

FTSO yönetimi, Kaymakam Balcı’ya yeni görev yerinde başarılar dilerken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Balcı ise kurumlarla yakın ilişkiler içinde çalışmalarını yürütmek istediğini belirterek FTSO heyetine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.