FTSO YÖNETİMİ İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİMİ İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Haber Tarihi: 28.02.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Başkan Yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Adnan Bakırcı, Ömer Eriz ve Halit Saraç İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimini ziyaret etti. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek ile görüşen FTSO Yönetim Kurulu bölge ekonomisinde ihtiyaç duyulan düzenlemelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, İyi Parti Fethiye İlçe Örgütünü ve yöneticilerini tebrik ederek başarılar diledi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının partiler üstü bir meslek kuruluşu olduğunu belirten Arıcan, bölge ekonomisi ve sosyal kalkınma için yapılacak her çalışmaya FTSO’nun görev ve sorumlulukları çerçevesinde destek verebileceklerini ifade etti.

FTSO Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek tarafından parti politikası hakkında bilgi verildi. Parti olarak eğitim sisteminin üzerinde durduklarını kaydeden Suat Aybek İyi Parti tarafından uygulanması planlanan başöğretmenlik sistemini paylaştı.