FTSO YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 23.01.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri  oda seçimlerini gerçekleştiren  Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Fethiye Seyyar Pazarcılar,Manavlar ve Esnaf Odasına 23 Ocak Perşembe günü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı,Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Burhanettin Tuna, Günay Özütok ve Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz tarafından gerçekleştirlen ziyaretler sırasıyla Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu, Fethiye Seyyar Pazarcılar,Manavlar ve Esnaf Odası Başkanı Adem Hıra ve son olarak Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'in  makamlarında yapıldı.

Yapılan ziyaretlerde Akif Arıcan Oda başkanlarına, başkanlık dönemlerinin  hayırlı geçmesini  diledi.Sivil toplum kuruluşu olarak odaların ortak akıl çerçevesinde hareket etmeleri gereğini vurguladı. Toplumun gelişmesi için önemli yasal görevler üstlenen odaların, öneminden bahseden Akif Arıcan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının diğer odalarla birlikte bu amaçla hareket ettiğinin altını çizdi. Arıcan Fethiye'ye Fakülte kazandırmanın bu tür ortak aklın bir meyvesi olduğunu, hep birlikte verilen emekler doğrultusunda herkesin faydasına olacak bir okulu Fethiye'ye kazandırmayı başardıklarını  söyledi.