FTSO YÖNETİMİNDEN KANAL F’YE TEBRİK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖNETİMİNDEN KANAL F’YE TEBRİK

Haber Tarihi: 21.10.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, KANAF F Televizyonunun uydu yayınına geçmesi sebebiyle KANAL F Genel Müdürü Sıdıka Kölemen’i ziyaret ederek başarılar dilediler.

Ziyarete katılan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Burhanettin Tuna ve Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyeleri Selamettin Yılmaz, Ömer Eriz, Adnan Bakırcı, KANAL F’ye yeni yanın hayatında başarılar diledi.

KANAL F’nin uydu yayınına geçmesinin bölgenin tanıtılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Akif Arıcan: “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak, KANAL F’nin uydu yayınına geçmesinden dolayı tebrik ediyoruz. Fethiye adına teşekkür ediyoruz. KANAL F’nin çok daha başarılı şekilde ilçemizi, ilimizi, ülkemizi tanıtmak adına çok önemli bir karar aldığını düşünüyoruz. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak, KANAL F’ye bundan sonraki yayın hayatından başarılar diliyoruz. Biz de mümkün olduğu ölçüde, Oda olarak size destek olmamız gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.

Ziyaretlerinde ötürü FTSO yöneticilerine teşekkür eden KANAL F Genel Müdürü Sıdıka Kölemen de şunları söyledi: “KANAL F’nin uyduya çıkması ile beraber ziyaretlerimiz devam ediyor. Her zaman birlikte çalıştığımız Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ziyaretimize geldi. Kendilerinin Fethiye’nin, Muğla’nın ve bölgemizin kalkınması açısından her zaman birlikte çalışacağımızın bilincindeyiz. Bu nezaket ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”