FTSO YÖRÜK KÜLTÜR ŞÖLENİNDE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO YÖRÜK KÜLTÜR ŞÖLENİNDE

Haber Tarihi: 19.08.2013

Boğalar Köyü Beşkaza Yayları Geleneksel 17. Yörük Kültür Şöleni 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü Boğalar Köyü’nde gerçekleşti. Boğalar Köyü Beşkaza Yaylaları Yörük Şenliğine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası oda faaliyetlerini tanıtmak ve bölgedeki kültürel etkinlere katkı vermek amacıyla stant açarak FTSO yayınları dağıttı.

Boğalar Yörük Şenliği için kurulan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çadırı ilgi gördü. Kurulan FTSO çadırında Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla Milletvekilleri Ali Boğa VE Yüksel Özden, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Muğla Orman İşletme Odun Dışı Ürünler Şube Müdürü Yüksel Yanmadık ve  Kemer Orman İşletme Müdür Yardımcısı Önder Mutlu ve bölge halkı ziyaret etti.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı FTSO çadıruında ağırladı. Kaymakan Ekrem Çalık Akif Arıcan’dan oda faaliyetleri hakkında bilgi alıp sohbet etti. Yörük efelerinin FTSO çadırında sipsi çalıp bölge oyunlarını oynaması izleyenler tarafından beğenildi.