FUARDA BAKAN GÜNAY`I AĞIRLADIK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FUARDA BAKAN GÜNAY`I AĞIRLADIK

Haber Tarihi: 10.12.2012

Fethiye, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı'nda yerini aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Muğla Valisi Fatih Şahin de dahil yetkililerin ve vatandaşların ziyaret ettiği Fethiye tanıtım standı beğeni topladı. Muğla Milletvekilleri, Fethiye'den yetkililer, belediye başkanları, oda başkanları, turizm birlik ve dernek yetkilileri fuar açılışında yerini alarak Fethiye tanıtımına katkı sundular. Katılımcılar arasında FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri de vardı. Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği organizasyonunda Travel Turkey İzmir Fuarı'na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası personel ve tanıtım materyalleri ile destek verdi.

Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı, İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB, Hannover-Messe İnternational İstanbul ortaklığıyla 6. kez düzenlendi. 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşen ‘Travel Turkey İzmir Fuarı'na Fethiye Altyapı Hizmet Birliği organizasyon sorumluluğunda Fethiye'deki kurum ve kuruluşlar Fethiye tanıtımına destek verdi. İzmir'de Fethiye tanıtımı için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Ar-Ge ve Uluslararası İlişkiler Memuru Yüksel Kart görevlendirilirken, binlerce Fethiye Tanıtım cd'si, Fethiye Haritasının da dağıtımı gerçekleştirildi.

Bakan Günay'dan Ziyaret

İzfaş, Hannover-Messe International İstanbul ve TÜRSAB işbirliğiyle organize edilen, 20 ülke ve 700'ün üzerinde firmanın katıldığı fuarın açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay yetkililerle birlikte yaptı. Açılış töreninde  FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri de yerlerini aldılar. Açılış sonrasında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Muğla Valisi Fatih Şahin'in aralarında bulunduğu yetkililer Fethiye standına bir ziyaret gerekleştirdi. Muğla Milletvekilleri, Fethiye belediye başkanları, oda başkanları, turizm birlik ve dernek yetkilileri tarafından ağırlanan Bakan Günay ve beraberindekilere Fethiye ile ilgili broşürler ve cd'lerden takdim edildi.

Fuara katılan ülkeler ise; Almanya, Bosna Hersek, Endonezya, Güney Afrika, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, KKTC, Karadağ, Malezya, Maldivler, Makedonya, Özbekistan, Pakistan, Sırbistan, Sri Lanka, Türkiye, Umman, Ürdün ve Yunanistan olarak açıklandı.