GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 75. YILI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 75. YILI

Haber Tarihi: 10.11.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ın Gazi Mustafa Kemal’in ölümünün 75. Yıl dönümü için mesajı:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti'nin bağımsızlığı ve gelişmesi için kendini milletine adayan, tüm dünyanın kabul ettiği üstün bir dehaya sahip büyük bir devlet adamıdır.

Atatürk'ün aziz hatırasına ve O'nun mirasına sahip çıkmak her bireyin en önemli görevidir. Ulu Önder "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir" demiştir. İşte bu nedenle Atatürk'ün fikirlerini ve düşüncelerini iyi anlamalı, Cumhuriyetimizi daha ileri seviyelere taşımak, daha ilerlemek ve kalkınmak için çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışın 75. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”