GEKA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GEKA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Haber Tarihi: 19.07.2012

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2012 yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması ve Mirasımız Dericilik Mali Destek Programları 11 Temmuz 2012 itibariyle başlamıştır. 14.600.000 TL bütçeye sahip teklif çağrısı hakkında 24 Temmuz 2012 09.30’da Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde GEKA tarafından düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısına başta yaş meyve ve sebze, bal, alabalık, peynir üretimi, satışı ve paketleme işleriyle iştigal eden üyelerimiz başta olmak üzere bütün üyelerimiz davetlidir.