GEKA FETHİYE`DE 5 PROJEYİ BAŞARILI BULDU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GEKA FETHİYE`DE 5 PROJEYİ BAŞARILI BULDU

Haber Tarihi: 15.01.2013

Güney Ege Kalkınma Ajansı, Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması Mali Destek Programı ile Mirasımız Dericilik Mali Destek Programının değerlendirme sürecini tamamladı. İncelenen 132 proje teklifi arasından 57 adet proje başarılı bulundu. Başarılı bulunan projeler arasında Fethiye'den 5 projede yer alıyor.

Güney Ege Kalkınma Ajansı 11 Temmuz 2012 tarihinde 2012 yılı proje teklif çağrısını ilan etmişti. Proje teklif çağrısı kapsamında açıklanan Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması Mali Destek Programı ile Mirasımız Dericilik Mali Destek Programı'nın değerlendirme sürecinin sona erdiği www.geka.org.tr internet sitesinden duyuruldu.

Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre, Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması Mali Destek Programı ile Mirasımız Dericilik Mali Destek Programı için kuruma toplam 134 proje başvurusu yapıldı. 134 projeden 132 proje teklifi ön incelemeyi geçerek teknik ve mali değerlendirmeye alındı. GEKA tarafından yapılan teklif çağrısının değerlendirme süreçlerinin sonucunda 57 adet proje başarılı bulundu. Başarılı bulunan 57 adet proje içerisinde 5 tanesi Fethiye'de faaliyet gösteren şirketlere ait.

GEKA tarafından Fethiye'den başarılı bulunan projeler:

BAŞVURU SAHİBİ

PROJE ADI

NAR Bitkisel ve Hayvansal Ürünler Üretim Pazarlama Ltd. Şti.

Tarlada sulu sofrada kuru

GDK Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

Ürün Çeşitliliği veTeknoloji Entegrasyonu İle Rekabet Gücünün Artırılması

MER SU Ürünleri Hayvancılık Nakliye Pazarlama Anonim ŞTİ.

Güney Ege'de Çiftlik Balıkçılığı Gelişiyor

S.S. Fethiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi