GEKA YATIRIM UZMANI HER CUMA FTSO`DA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GEKA YATIRIM UZMANI HER CUMA FTSO`DA

Haber Tarihi: 29.08.2014

GEKA Yatırım Destek Ofisinde görev yapacak yatırım uzmanı, haftanın her cuma günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası hizmet  binasında faaliyet  gösterecek.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Süleyman Alata arasında imzalanan protokol ile GEKA Yatırım Destek Ofisi ilk kez bir ilçede faaliyetine başlamış oldu.  Yatırım Destek Ofisinde görev yapacak yatırım uzmanı, haftanın her cuma günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası hizmet  binasında FTSO üyelerine yatırımlar klonusunda bilgi verecek.

GEKA Yetkilileri ile yapılan görüşmelerde GEKA Yatırım Uzmanının 5 Eylül Cuma Gününden itibaren her cuma günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında hizmet vermesi karara bağlandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin teşvik ve desteklerden azami oranda yararlanabilmesi ve bölgenin yatırım hacminin artırılması amacıyla yapılan girişim ile GEKA Yatırım Destek Ofisinin ilçemize gelmesi sağlandı. Protokol ile GEKA Yatırım Destek Ofisinin  bir ilçede hizmet vermeye başlamasına neden oldu.

FTSO üyeleri, FTSO Binasında faaliyet gösterecek olan Yatırım Destek Ofisi irtibat noktasından sadece Ajans destekleri hakkında değil, Türkiye’deki tüm teşvikler hakkında bilgi ve destek alabilecekler.