GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR

Haber Tarihi: 01.07.2017

Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’a Oda olarak vergi yapılandırma sürecinde vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür belgesi verdi.

Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüştü. Aktar, 6736 Sayılı Vergi ve Bazı Alacakların Yapılandırmasına Dair Kanundan vatandaşların ve Oda üyelerinin yararlanabilmeleri için FTSO tarafından önemli katkı sağlandığını söyleyerek Muğla Gelir İdaresi Başkanı Hasan Bayar imzalı teşekkür belgesini Arıcan’a takdim etti. Kanunda 20 binin üzerinde kişinin yararlanarak borçlarını yapılandırdığını söyleyen Aktar, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası gibi kurum ve kuruluşlar tarafından kanunun duyurulması ve bilgilendirme yapılması gibi desteklerin sayesinde olduğunu ifade etti.

Mithat Aktar’a ziyaretlerinde ötürü teşekkür eden Akif Arıcan, kanundan Oda üyelerinin yaralanması için duyuru ve bilgilendirme toplantıları yapıldığını söyledi. Yapılandırma kanunun vergi borcu ve Oda borcu olanlar için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Arıcan, Oda üyelerinin bu fırsattan yararlanması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi. 6736 sayılı kanundan faydalanan Oda üyelerinin taksit ödemelerinin devam ettiğini belirten Arıcan, borcu olan ve yapılandırmak isteyen Oda üyelerinin de 7020 sayılı kanundan faydalanarak 31 Temmuz 2017 tarihine kadar Odaya başvurarak borçlarını yapılandırabileceğini kaydetti.