Gıda Güvenliği Semineri İçin Kayıtlarımız Başlamıştır (15 Mart 2011) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Gıda Güvenliği Semineri İçin Kayıtlarımız Başlamıştır (15 Mart 2011)

Haber Tarihi: 28.02.2011

Değerli Katılımcılar,

15 Mart 2011 Salı günü Odamızda gerçekleştirilecek "Gıda Güvenliği" semineri genel katılıma açık ve ücretsiz yapılacaktır. Katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlı olup kayıt sırası esas alınacaktır.

EĞİTİMİN ADI: GIDA GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

EĞİTİMİN TARİHİ:    15 Mart 2011 SALI

SÜRE: 1 Gün / 6 Saat

SAAT: 09.30 - 16.30

HEDEF:

Eğitim Amacı, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini uygulayacak kuruluşlarda çalışma ortamı boyunca üründe gıda güvenliği tehlikesine yol açabilecek olasılıklar, ürünler arasında çapraz bulaşılar, üründe ve ürün işleme ortamında gıda güveliği tehlikelerinin belirlenmesi ve kontrolüne yönelik ön gereksinim programlarının oluşturulmasını sağlamaktır.

KATILIMCI GRUBU:

Gıda üretimi, ve gıda ile ilgili her türlü faaliyette bulunan tüm sektör çalışanları, gıda mühendisleri, aşçılar, restoran şefleri, imalatçılar ve ilgi duyan herkes katılabilir.

İÇERİK:

Ø  Hammadde Üretimi

Ø  Kuruluş Yerleşimi,

Ø  Depolama

Ø  Altyapı ve Tesisler İçin Bakım, Temizlik ve Hijyen Faaliyetleri

Ø  Kişisel Hijyen

Ø  Taşıma Faaliyetleri

Ø  Operasyonların Kontrolü

Ø  Gıda Tehlikelerinin Kontrolü

EĞİTMEN: ÜMMÜHAN ÖZBEY (Türk Standartları Enstitüsü)

SON BAŞVURU TARİHİ: 11 Mart 2011 CUMA