GİRİŞİMCİ KADINLAR İÇİN BİR FIRSAT ‘SHOPSTARWOMEN’ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GİRİŞİMCİ KADINLAR İÇİN BİR FIRSAT ‘SHOPSTARWOMEN’

Haber Tarihi: 18.01.2021

Demet Sabancı Çetindoğan’ın katılımlarıyla girişimci kadınların ürettiği ürünlerin dijital platformda tüketicilerle buluşmasına, farklı yörelere ait ürünlerin tanıtım ve satışına katkı sağlayacak e-ticaret sitesi ‘Shopstarwomen’ tanıtım toplantısı, 18 Ocak Pazartesi günü saat 17.00’de zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Türkiye genelinde il bazında kadın üreticilerimizi bir araya toplayan, Türk kadınının el emeği, göz nuru ürünlerini yurt içi ve yurt dışı ayağı ile de global pazarda yer almasını sağlayacak shopstarwomen.com e-ticaret sitesi kadına destek, ülkeye destek amacıyla yola çıkmıştır.

Bu noktada shopstarwomen.com; hem ülke, hem de üreticilerimizin yöre ve ürünlerinin tanıtımını, satışını yapabilecekleri, gündelik hayata dair bilgiler, tarifler ve ürünlerinin hikayelerininin yer alacağı farklı, global bir site olacaktır. Organik gıdalar, yöresel ürünler, aksesuar, ev dekorasyon, kadın giyim, çocuk, kozmetik gibi pek çok kategori yer alacaktır.

18 Ocak Pazartesi günü saat 17.00’de zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan ‘Shopstarwomen’ tanıtım toplantısı linki:

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 826 5819 1839