GİRİŞİMCİLER SEÇİM HEYECANI YAŞAYACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GİRİŞİMCİLER SEÇİM HEYECANI YAŞAYACAK

Haber Tarihi: 12.12.2012

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi için seçim heyecanı yaşanıyor. Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler için TOBB İl İcra Komitesi Seçimleri Cuma günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi için seçimler yapılacak. Genç Girişimciler Kurulu için FTSO Üyesi 36 genç girişimci ve Kadın Girişimciler Kurulu için FTSO üyesi 51 kadın girişimcinin seçimlere katılma ve oy kullanma hakkı bulunuyor. Seçimlere ilişkin seçmen listeleri  05 Aralık 2012 Çarşamba gününden itibaren  Odamız ilan panosunda askıya çıkarıldı. Fethiye'de oluşturulan bu kurullardan temsilcilerin belirleneceği İcra Komitesi Seçimleri 14 Aralık 2012 Cuma günü saat 10:00 – 16:00 saatleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde yapılandırılan Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu; kadın ve genç girişimciliğin ülke sathında geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik politika ve stratejiler oluşturulması ile oluşturulacak politika ve stratejilerin uygulanmasında rol oynuyor.