GİRİŞİMCİLİK İŞ PLANI HAZIRLAMA EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GİRİŞİMCİLİK İŞ PLANI HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Haber Tarihi: 15.07.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasına girmek isteyen kişilere yönelik ücretsiz olarak Girişimcilik İş Planı Hazırlama Eğitimi düzenledi. Fethiye İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Hakan Kiracı tarafından verilen eğitim eğitime KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almış girişimci adayları devlet destek ve teşviklerine başvurmayı düşünen kişiler katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Girişimcilik İş Planı Hazırlama Eğitimi 15 Temmuz Cumartesi günü FTSO Likya salonunda düzenlendi. Fethiye İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Hakan Kiracı tarafından verilen ve ücretsiz olarak düzenlenen eğitime KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almış veya devlet hibe ve destek programına başvurmayı düşünen kişiler katıldı.

Eğitimde KOSGEB başvuruları başta olmak üzere yapılan tüm destek başvurularından izlenecek yöntemler anlatıldı. Yard.Doç.Dr. Hakan Kiracı, sözlü anlatımın yanı sıra başvuru formu dokümanlarını da katılımcılarla paylaştı. Katılımcılar, bu sayede uygulama yapma fırsatı da buldu. Eğitim 6 saat sürdü.