Göcek Bölgesel Toplantısı Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Göcek Bölgesel Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 26.04.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu ve Göcek`teki üyelerimizin katılımıyla 25 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 14.00’te Göcek Özcan Restoranda bölgesel toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, odamızda bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetlerden ve odamız lobi faaliyetlerinden bahsetti. Ayrıca Fethiye`ye açılacak olan İşletme Fakültesi ve Babadağ Teleferik Projesi hakkında üyelerimize bilgiler verdi

Toplantıda, üyelerimizden gelen talepler ve şikâyetler değerlendirildi ve üyelerimiz; Göcek bölgesinde bulunan yat ve teknelerin yoğunluğundan  dolayı meydana gelen deniz kirliliği sorunu, esnaf enflasyonu, Göcek`te canlılığın sağlanması için üniversite açılması konusu, Göcek`e sanayi kurulması, kayıt dışı çalışan emlakçıların engellenmesi gibi sorunlara dikkat çekip çözüm önerilerini sunmuşlardır. Ayrıca üyelerimiz Yeni Türk Ticaret kanunu, odamızın faaliyetleri, yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında oda Genel Sekreterimiz ve yardımcısı tarafından bilgilendirilmişlerdir.