GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU TERÖR EYLEMLERİNİ KINADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU TERÖR EYLEMLERİNİ KINADI

Haber Tarihi: 11.09.2015

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu tarafından kamuoyunu duyurulur

Dağlıca ve Iğdır başta olmak üzere son günlerde şiddetti gittikçe artan, asker ve polisimizi  hedef alan terör saldırılarını şiddetle  kınıyor, yüzyıllarca birlikte kardeşçe yaşama isteğimizi  hedef alan  terörü lanetliyoruz.

Saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizde barış, özgürlük ve huzur ortamını tesis etmek için en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberliktir. Bu terör eylemleri ülkemiz toprakları üzerindeki kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek güçlü bir ulus olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz.

Fethiye’deki birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden olan Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu olarak ülkemizdeki huzur ve birliktelik ortamını hedef alan bu provokasyonlara karşı dikkatli olmamız gerektiği vurgular,   teröre karşı tepkisini demokratik sınırlar çerçevesinde, meşru yollarla ortaya koyan tüm halkımıza teşekkür ederiz.

Milletimizin başı sağolsun.

Saygılarımızla,