GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMUNDAN ŞOFÖRLER ODASINA TAZİYE ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMUNDAN ŞOFÖRLER ODASINA TAZİYE ZİYARETİ

Haber Tarihi: 05.02.2016

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu üyeleri Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek başsağlı ziyaretinde bulundu. Platform üyeleri, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odasını yeni başkanı Şaban Taşar’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu üyeleri, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini yürüttüğü sırada geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden Hayri Topçu için, Oda yönetimine ve çalışanlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Platform adına konuşan dönem başkanı İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen, Hayri Topçu’nun hem şoförler camiasında hem de Fethiye halkı arasında sevilen cima olduğu ifade etti. Çimen, Topçu’nun platform çalışmalarına katkı sunduğunu belirterek Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odasına başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarette, platform üyelerinin Hayri Toplu ile olan anıları da dile getirildi.

Ziyarete Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Dönem Başkanı İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen,TÜRSAB Batı Akdeniz BYK Adına Abdullah Koyuncu, Fethiye Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Günay Özütok, Fethiye SMMM Odası Başkanı Yaşar Bildirici, Muğla Barosu Fethiye Temsilcisi Ali Bergamalı, elektrik Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Ali Önver, Mimarlar Odası Fethiye Temsilcisi Gökhan S. Güngör, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Makine Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Hakan Yetiş katıldı.

Ziyarette, Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu üyeleri, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni yönetimine de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yeni başkan Şaban Taşar ile görüşen Platform üyeleri, Taşar’a yeni görevinde başarılar diledi.