GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMUNDAN VALİ ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMUNDAN VALİ ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR

Haber Tarihi: 05.02.2016

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Şubat ayı toplantısı, 4 Şubat Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapıldı. Toplantıda, basın açıklaması yapılarak, Muğla Valisi Amir Çiçek’e, Fethiye’ye gelerek platform üyeleri ile toplantı yaptığı ve platformun gündeme getirdiği konulara karşı sergiledi olumlu yaklaşım için teşekkür edildi. Basın açıklaması, Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Dönem Başkanı İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen tarafından okundu.

Muğla Valisi Amir Çiçek’e, teşekkür amacıyla yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu olarak, 2 yıldır Fethiye’nin sosyo-ekonomik gelişimi için çalışıyoruz. 12 meslek kuruluşunun işbirliği ile kurulan platformumuzda bugün 15 meslek kuruluşu bulunmaktadır. Platformumuz, Fethiye’de faaliyet gösteren meslek kuruluşlarının temsile yetkili kişilerinden oluşmaktadır. Toplantılarımız belli gündemlerle yapılmakta, katılımcılarımızın da toplantı sırasında katkıda bulunduğu bilgilerle zenginleşmektedir.”

Bu güne kadar 25 konu Platform tarafından ele alındı

“Platformumuz, platform üyelerimizin katkıları ile bu güne kadar yaklaşık 25 konuyu ele almış ve gerekli çalışmalarda bulunmuştur. Platformumuz bugün de Fethiye’nin önemli sorunlarına ve ilçemizin gelişmesi için hayati öneme sahip konularda çalışmalar yürütmektedir.”

“Hepinizin de bildiği gibi platformumuz yakın zamanda önemli lobi faaliyetleri yapmıştır. Platformumuzun gündeminde olan konuları görüşmek için Valimiz Sayın Amir Çiçek’ten, platform adına randevu talebinde bulunulmuş; kendileri bu görüşmeyi Fethiye’de, bizi ziyaret ederek yapmak istediklerini belirtmişlerdir. Bu görüşme, randevu talebimize yakın bir tarihte Fethiye’de gerçekleşmiştir. Muğla Valimiz Sayın Amir Çiçek, beraberinde Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, yatırımcı dairelerin il müdürleri ve Fethiye’de bulunan ilçe müdürlerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.”

Vali Çiçek’e 8 konu hakkında bilgi verildi

“Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan bu toplantıda Fethiye’nin başlıca sorunlarından olan Kaya Köy’ün imar sorunu, Kuruvaziyer Liman projesi, Babadağ Teleferik Projesi, Fethiye İşletme Fakültesinin inşaatı ve diğer fakültelerin açılması, yat-çekek yerinin taşınması, Fethiye Belediyesinin yat yanaşma yeri projesi, otopark yönetmeliği, 1/1000 ölçekli imar plan hükümleri değişikliği konularında Valimiz Sayın Amir Çiçek’e bir sunum yaparak bilgi verdik.”

“Sayın Valimize ve bürokratlarımıza teşekkür ederiz”

“Fethiye kamuoyunun yazılı ve görsel basından da takip ettiği gibi Valimiz kendilerine bilgi verdiğimiz tüm konulara karşı çok yapıcı bir yaklaşım sergilediler ve bürokrasinin Fethiye’nin sorunların çözümünde ve yatırımların hayata geçirilmesinde bir sorun olmayacağını ifade ettiler.

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu olarak başta valimiz Sayın Amir Çiçek olmak üzere Fethiye’ye gelerek taleplerimizi dinleyen tüm bürokratlarımıza teşekkür ederiz. Temennimiz toplantımızda ele aldığımız konularda en kısa sürede sonuç alınmasıdır.”