GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU 2015’İN İLK TOPLANTISINI YAPTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU 2015’İN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Haber Tarihi: 09.01.2015

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu ocak ayının ilk toplantısını dönem başkanı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir başkanlığında gerçekleştirdi.

Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Platformu 2015 yılının ilk toplantısını 8 Ocak 2015 Perşembe günü saat 16:00’da FTSO Meğri Salonunda yaptı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’in dönem başkanlığında gerçekleşen toplantıya Fethiye’de bulunan meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda yurt dışı fuarlarına Fethiye’nin katılımı ele alındı. Toplantıda, her toplantıda Fethiye’nin fuarlarda daha iyi tanıtılması için neler yapılması gerektiğinin konuşulmasına karar verildi.

Toplantıda ele alınan konulardan biri de Fethiye’nin alt yapı sorunu oldu. bu konuda ne tür girişimlerde bulunulabileceği oldu.

Fethiye’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen spor tesisi alanın da ele alındığı toplantıda bu bölgede Fethiye turizmine katkı sağlayacak hangi komplekslerin yapılabileceğinin belirlenmesi için İlçe Gençlik ve Spor Müdürünü Şubat ayı toplantısına davet etme kararı aldı.

Toplantı görüşülen konularda çalışma yapılması ve bir sonraki toplantıda ele alınması kararıyla dağıldı.