Güle Güle Kaymakam Bey - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Güle Güle Kaymakam Bey

Haber Tarihi: 27.08.2012

Fethiye Kaymakamı M. Ali Karatekeli 4 yıldır görev yaptığı Fethiye`ye veda ediyor. Samsun`a atanan Kaymakam Karatekeli Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`a veda ziyaretinde bulundu.

Nilüfer Kaymakamı iken İstanbul Fatih`e atanan Kaymakam Hasan Karakaş`tan görevi devralan Fethiye Kaymakamı M. Ali Karatekeli  yaklaşık 4 yıldır Fethiye’de görev yapmaktaydı. Son çıkan Kararname ile  Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli Samsun Vali Yardımcılığı görevine atandı. Bu atamanın ardından ilçemizden ayrılarak yeni yerindeki görevine başlamaya hazırlanan Kaymakam M. Ali Karatekeli veda ziyaretlerini de sürdürmekte.

Kaymakam Karatekeli veda ziyaretlerinden birini de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`a yaptı. Dostça, sıcak ortamda geçen görüşmede geçen dört yılda yaşanan tatlı hatıralar paylaşıldı. Geçen dört yılda sağlanan güven, işbirliğinden övgü ile sözedilen ziyarette gelecek dönemde de görüşme kararlılığı dile getirildi.