GÜLÜN YOLCULUĞU FETHİYE`DE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜLÜN YOLCULUĞU FETHİYE`DE

Haber Tarihi: 04.10.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Bakırcı 03.10.2013 Perşembe günü Fethiye’ye gelen Isparta tanıtım otobüsünü Fethiye Kültür Merkezi önünde kurdukları stantta ziyaret etti , ürünleri inceledi ve Isparta bölgesi hakkında bilgi aldı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ( ITSO) ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Isparta Şubesinin işbirliğinde hayata geçen Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü proje kapsamında iki hafta içerisinde 5 il ve 13 ilçeyi dolaşacak.

Otobüs Antalya’nın ilçelerini dolaştıktan sonra Fethiye’ye gelerek Fethiye Kültür Merkezi Önünde stant kurdu. Güller diyarı Isparta iline ait Gül Kolonyası, Gül Lokumunun yanı sıra gülden yapılan birçok ürünün tanıtımını, satışı gerçekleştirilirken aynı zamanda Isparta ilini marka değerinin öne çıkmasına öncülük ediyor.Fethiye’de vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği otobüs  bir günlük tanıtımdan sonra Aydın'a doğru yol aldı.