GÜNCELLENEN COVİD-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜNCELLENEN COVİD-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ

Haber Tarihi: 05.06.2020

Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu tarafından yayınlanan Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi 4 Haziran 2020 tarihinde güncellenmiştir.

Son güncelleme ile yeni eklenenler alanlar şu şekildedir:

• Çay Bahçelerinde Alınması Gereken Önlemler
  • Dernek Lokallerinde Alınması Gereken Önlemler
  • Yürüme Alanlarında Alınması Gereken Önlemler
  • Gençlik Ve Spor Bakanlığına Bağlı Kamplarda Alınması Gereken Önlemler
  • Gençlik Ve Spor Bakanlığına Bağlı Gençlik Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemler
  • Millet Kıraathanelerinde Alınması Gereken Önlemler
  • Mesleki Eğitim Merkezleri, Olgunlaşma Enstitüleri Ve Halk Eğitim Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemler
  • Kreşlerde, Gündüz Bakımevlerinde Ve Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Alınması Gereken Önlemler
  • Müzelerde Alınması Gereken Önlemler
  • Ören Yerlerinde Alınması Gereken Önlemler
  • Kaplıcalarda Alınması Gereken Önlemler
  • Hamam, Sauna, Buhar Odaları İle Kapalı Havuz Ve Jakuzilerde Alınması Gereken Önlemler
  • Giyim, Süs Eşyası Pazarlarında Alınması Gereken Önlemler
  • Deniz Kenarlarında Ve Plajlarda Olta Balıkçılığında Alınması Gereken Önlemler

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

GÜNCELLENEN COVİD-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ